Online barbecuevlees en buffet bestellen

Online barbecuevlees en buffet bestellen

Barbecueën is voor een cateraar niet speciaal een zomeractiviteit. Onze barbecue assortimenten smaken twaalf maanden per jaar, zelfs in de koude wintermaanden. Het is toch jammer om maar een paar maanden per jaar te genieten van een heerlijke barbecue? Wij maken van een bruiloft of een examenfeest een spetterend barbecuefestijn. Lekker, gezellig en altijd raak met een luxe barbecue pakket.

Barbecue op kooltjes of op gas?

Of u nu kiest voor de authentieke smaak van de kolenbarbecue of voor de comfortabele gasbarbecue, bij de cateraar is het geen probleem. Onze toestellen zijn van de beste kwaliteit, waardoor het grillen zelf kinderspel wordt. Er zijn mensen die uitsluitend de kolenbarbecue willen, maar wij kunnen u verzekeren dat onze producten ook op een gasbarbecue perfect smaken en precies op temperatuur gegrild worden. En wilt u er voor de zekerheid iemand bij hebben om u het grillen uit handen te nemen? In dat geval sturen wij een van onze vakmensen langs die er samen met u een geslaagd smulfeest van maakt.

BBQ – de beste kwaliteit voor een redelijke prijs

Wij leveren maatwerk op elk gebied, ook daar waar het onze barbecues betreft.

Een cateringbedrijf bezorgt u alleen kakelvers vlees en dagverse vis van de hoogste kwaliteit. De salades, marinades en sausjes worden door ons zelf vervaardigd van de beste ingrediënten. Samen met het knapperige stokbrood en de romige kruidenboter is uw barbecue echt helemaal af. Wat dacht u van een heerlijke barbecue tijdens uw bedrijfsopening? Of een grill-feest ter ere van uw jubileum? Voor de prijs hoeft u het echt niet te laten. Voor een bedrag vanaf € 13,50 per persoon kunt u zelfs een keer extra barbecueën dit jaar!

Ons barbecue aanbod is zeer divers

Cateringregelen.nl weet dat het bij een barbecue gaat om de smaak van het eten. Maar dat is niet het enige. Een barbecuefeest betekent ook gezelligheid en sfeervol genieten. Wij creëren met onze materialen en onze stylingadviezen precies die sfeer die een BBQ feest zo ontspannen en bijzonder maakt. Al smaakt het eten nog zo goed, als de ambiance ontbreekt, is het feestje maar half zo leuk. Naast het standaardwerk zoals serviesgoed en bestek, dat u gratis van ons krijgt, kunt u bij ons voor een geringe meerprijs partymaterialen huren zoals partytenten, statafels met rok, verlichting en nog veel meer. Wilt u weten welke materialen wij in ons aanbod hebben? Kijk dan in ons materialenoverzicht of bel naar ons op. Wij vertellen u precies wat wij voor u kunnen doen.

Barbecue met een koel drankje

Bij een barbecue hoort natuurlijk een koel pilsje, glas fris, wijn of rosé. Bij ons kunt u kiezen wat u wilt. Misschien is het Onbeperkt Hollands arrangement een optie voor u? Of wellicht wilt u toch liever de drank afnemen op basis van nacalculatie? Wij zijn u graag van dienst bij het uitzoeken van het ideale drankenarrangement voor uw feest of bedrijfsevent. Glazen, een tapinstallatie en andere bijbehorende spullen zijn gewoon bij ons verkrijgbaar. Zo heeft u uw hele barbecue uitbesteed aan ons en hoeft u nergens meer naar om te kijken. Tip: informeer ook zeker naar het luxe koud en warm buffet.

Barbecueën met iets na

Een tip van ons: hou een plekje vrij voor ons beroemde toetjes aanbod als u aan het barbecueën gaat. De niet te versmaden dessert gebakjes, ijsjes en andere versnaperingen verdienen het namelijk om wat extra aandacht te krijgen. Met een compleet verzorgde barbecue, inclusief de drank en iets na, weet u helemaal zeker dat uw barbecue feest voor jong en oud een waar smulfestijn wordt. Ons team staat al in de startblokken om een gezellige barbecue voor u te regelen. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u weten wat de kosten in uw geval zullen zijn? Bel of mail ons vandaag nog en wie weet zit u straks aan zo’n overheerlijk stukje gegrilde zalm met dillesaus. Daar krijgt u toch nu al trek van, nietwaar?